Met de professionals services van HeadFirst profiteer jij van veel extra voordelen!
Registreren

Professionals services voor zelfstandig professionals

Select is de grootste online marktplek voor tijdelijk werk, met jaarlijks duizenden opdrachten bij honderden directe opdrachtgevers. De merken van HeadFirst Group maken gebruik van Select als platform voor opdrachten, contractering en facturatie.

Administratie, verzekeringen, debiteurenbeheer, verwerven van opdrachten en persoonlijke ontwikkeling. Jij hebt er als zelfstandig professional allemaal mee te maken. Omdat wij jou willen laten excelleren zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over praktische zaken, bieden wij jou de mogelijkheid gebruik te maken van een professionals service. Deze voorziet in alle facetten van het ondernemerschap.

De Professionals services zijn op basis van no cure, no pay. Jij geniet direct van een groot deel van de voordelen en betaalt hier pas voor als jij via HeadFirst een opdracht uitvoert. Vanaf dat moment wordt het bijbehorende tarief per gewerkt uur berekend. Ook als jij via jouw eigen netwerk bij één van onze opdrachtgevers een opdracht verkrijgt, kun jij gebruik maken van onze Professionals services. Jij kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Premium of Excellent.

* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

Profiteer van de voordelen

* Jij geniet direct van deze voordelen en betaalt hier pas voor als jij via ons een opdracht uitvoert.

Naast Premium en Excellent, kun je ook kiezen voor de Basic service. Hier zijn geen kosten aan verbonden, omdat jij er dan voor kiest veel zaken zelf te regelen. Met Basic kun jij jezelf niet online aanbieden op openstaande opdrachten. Facturen betalen wij conform de betaaltermijn die met de klant is overeengekomen. Wel handelen wij snel en zorgvuldig contracten af voor opdrachten die jij via jouw eigen netwerk bij onze klanten vindt en kun jij jouw factuurstatus volgen in Select.

Omzetten wanneer je wilt
Maak jij al gebruik van onze Basic service, maar wil jij profiteren van de Premium of Excellent voordelen? Dat kan! Upgrade jouw profiel in Select of neem contact met ons op om eenvoudig over te stappen.