Wie is… Rowel Milatz

Wie is… Rowel Milatz

Ik ben 23 jaar en een geboren Haarlemmer. Nadat ik in 2017 mijn diploma commerciële economie behaalde, ben ik aan het werk gegaan als online marketeer waarbij ik voornamelijk gewerkt heb aan een groot marketing automation project. Sinds begin september van dit jaar ben ik werkzaam bij HeadFirst als online marketeer binnen het marketing- communicatieteam.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen HeadFirst?
Als online marketeer ben ik verantwoordelijk voor de online marketingactiviteiten van HeadFirst en Source. Vanaf volgend jaar worden hier ook Staffing MS en Myler aan toegevoegd. Voorbeelden van werkzaamheden zijn het bedenken en opzetten van online strategieën en het behalen van rendement uit search, social media en e-mail campagnes. Ik ben data-driven ingesteld en optimaliseer vanuit deze gegevens de lopende marketingcampagnes.

Wat is het leukste aspect van jouw werk?
In mijn werk draait (bijna) alles om het bedenken van de juiste content en de (online) activiteiten. Dit vraagt om de nodige dosis inspiratie en creativiteit. Deze doe ik overal op. Op de fiets op weg naar of van mijn werk, tijdens een goed gesprek, sporten of koken. De beste ideeën ontstaan bij mij niet door naar het computerscherm te staren, maar op de meest onverwachte momenten.

Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?
Het liefst blijf ik lekker slapen, maar voor een mooie vakantie mag ik wel wakker worden gemaakt.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.