Eerste jaar raamovereenkomst met de Belastingdienst succesvol verlopen

Eerste jaar raamovereenkomst met de Belastingdienst succesvol verlopen

De Belastingdienst werkt alweer een jaar succesvol samen met HeadFirst voor de externe non-ICT-medewerkers*. Als onderdeel van de samenwerking huurt de Belastingdienst externe professionals in voor functies zoals HR Adviseurs, Business Consultants, Lean Coaches en Interactieontwerpers. Maar ook uitdagende opdrachten als Software Engineer, Implementatie Specialist, Data Analist en Product Owner zijn in de afgelopen maanden via HeadFirst vervuld. Door het toenemende aantal aanvragen van de Belastingdienst, verwachten wij deze samenwerking in de komende drie jaar niet alleen naar behoren voort te kunnen zetten, maar ook naar een volgend niveau te kunnen tillen.

HeadFirst staat de Belastingdienst bij op het gebied van de efficiënte inhuur van externe professionals. Wij verzorgen de werving en selectie voor projecten en interim-opdrachten verzorgen, evenals de screening, contracting en facturatie. De raamovereenkomst is per 4 december 2017 van start met een looptijd van vier jaar.

HeadFirst sloeg voor het afsluiten van de raamovereenkomst in 2017 al eerder de handen ineen met de Belastingdienst. Gert-Jan Schellingerhout, CEO van HeadFirst, zei hierover: “De Belastingdienst zocht een professionele en eerlijke organisatie. HeadFirst heeft door de jaren heen bewezen dit te zijn, mede door onze strijd tegen nodeloze ketenvorming en het niet hanteren van een concurrentiebeding in contracten met ondernemers. Ik ben heel blij dat we opnieuw geselecteerd zijn nadat we eerder succesvol hebben samengewerkt met de Belastingdienst.”

Op zoek naar een interessante opdracht bij de Belastingdienst? Neem gerust contact op met jouw relatiemanager binnen HeadFirst via 023 – 568 56 30 of relations@headfirst.nl. Alle beschikbare opdrachten van de Belastingdienst verschijnen – zoals jij van ons gewend bent – altijd in HeadFirst Select.

* Dit betreft de inhuur van externe medewerkers die nog niet zijn aanbesteed binnen één van de Rijksbrede inkoopcategorieën.

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.