Wie is… Sid Boedhoe?

Wie is… Sid Boedhoe?

Wie zijn de vaste gezichten van HeadFirst? Elke maand presenteert een medewerker van HeadFirst zich hier. Ditmaal: Sid Boedhoe, hij is op 1 mei gestart als Relatie Manager.

 
Wie is Sid Boedhoe?
Een enthousiast persoon met een enorm positieve levensinstelling. Ik geloof heilig in het gezegde: wie goed doet, goed (Sid) ontmoet! Ik ben een trotse vader van twee meiden Ishana (7 jaar) & Riyana (5 jaar). Eind augustus 2013 kunnen wij onze 5e gezinslid verwelkomen.  Naast een druk gezin heb ik nog tijd over om te voetballen bij SV Meteoor in Amsterdam-Noord en ben ik daarnaast een liefhebber van koken, lekker eten, film, muziek en reizen.

 
Wat zijn je werkzaamheden binnen HeadFirst?
Als Supplier Relations Manager zal ik de komende periode een eigen portefeuille opbouwen van Leveranciers en Zelfstandig Professionals. Verder ben ik verantwoordelijk voor de dienstverlening en samenwerking met de Zelfstandig Professionals en Leveranciers. Ik streef naar een zo goed en hoog mogelijke dienstverlening, waarbij de belangen van de betrokken partijen worden gewaarborgd.

 
Wat is het leukste aspect van je werk?
Dat de partijen die met ons samenwerken, zowel Leveranciers als Zelfstandig Professionals, de toegevoegde waarde zien van je inspanning en dienstverlening. Daarnaast is het zeer gezellig om samen te werken met een jong en gemotiveerd team binnen HeadFirst.

 
Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?
Laat mij nu maar liggen, want vanaf augustus heb ik weer gebroken nachten, Pampers, flesjes, etc. Maar dat is van tijdelijke aard. En mocht ik weer door kunnen slapen, dan mag je mij altijd wakker maken voor een Bara gevuld met kerrie kip.

Bart van der Geest