Intro functie

Als pensioenadviseur kijk je voor je klanten en met je klanten in de toekomst. Hoe kunnen jouw klanten leven nadat hun werkzame leven is afgerond? Wat is de gewenste levensstandaard van jouw klanten en hoe kunnen zij die bereiken? Als pensioenadviseur inventariseer jij deze wensen en zoekt daar bij een pensioenuitvoerder bij die perfect past bij jouw klanten. Pensioenen zijn maatwerk en daar ben jij als pensioenadviseur een kei in.

 

Het HeadFirst profiel van een pensioenadviseur

Voor de vacature pensioenadviseur zoekt HeadFirst pensioenadviseurs die niet alleen alle ins en outs kennen van pensioenen maar die ook beseffen wat de impact van een goed of slecht pensioen is. Dit betekent dat jij voor onze vacature pensioenadviseur over prima communicatieve vaardigheden moet beschikken. Als pensioenadviseur moet je goed kunnen luisteren en inventariseren en vervolgens een pensioenadvies op maat durven uitbrengen. En dat advies kun je als pensioenadviseur rechtvaardigen en verkopen aan jouw klanten.

 

Functieprofiel van de vacature voor pensioenadviseur

Als pensioenadviseur beschik je over vaardigheid om uit een groot aanbod van pensioenuitvoerders voor jouw klanten het ideale pensioenplan op te stellen. Dit vraagt om een gevarieerd functieprofiel behorende bij de vacature voor pensioenadviseur:

 

  • Je bent in het bezit van relevante diploma’s (WTF, FFP) of je studeert hiervoor
  • Je hebt sterk ontwikkelde rekentechnische (actuariële) vaardigheden en inzicht
  • Je hebt Administratief en organisatorisch inzicht
  • Je hebt goede communicatieve skills, kunt echt luisteren
  • Voor jou is ieder pensioen maatwerk

 

Vind jouw vacature pensioenadviseur via het HeadFirst Netwerk

HeadFirst beschikt over een fijnmazig netwerk in de financiële sector en in de verzekeringsbranche. Maar ook daarbuiten hebben wij goede connecties met talloze (top-)bedrijven. Veelal is HeadFirst zelfs Preferred Supplier. Maak ook gebruik van ons netwerk en wij zoeken de vacature pensioenadviseur die bij jou past.

 

Reageer op een van onderstaande vacatures pensioenadviseur of laat je gegevens achter in Select en wij nemen contact met je op.

Meld je aan als pensioenadviseur