HeadFirst zoekt voor haar Interim Finance pool ervaren Interim Finance professionals. Financiële professionals met veel ervaring die het gewend zijn snel bij te moeten springen als de situatie daar om vraagt. Als Interim Finance professional ben jij gewend om branden te helpen blussen en deadlines te halen. Jij staat standby en bent inzetbaar als er behoefte is aan tijdelijke extra financiële capaciteit bij onze opdrachtgevers.

 

Interim Finance professional bij HeadFirst

Onze Interim Finance professionals zijn goed opgeleide financiële experts met meestal veel ervaring. Als Interim Finance professional heb je talloze bedrijven van binnen en buiten gezien en ervaren. Jij kent het klappen van de zweep. Jij maakt je de methodieken en waarden en normen van jouw tijdelijke opdrachtgever snel eigen en kunt in no-time productie draaien. Als HeadFirst Interim Finance Professional help jij onze opdrachtgevers hun doelen (alsnog) te bereiken.

 

Profiel van de HeadFirst Interim Finance Professional

Het vakgebied Finance is breed en veelzijdig. Voor onze pool Interim Finance zoeken we dan ook mensen met uiteenlopende profielen. Onze relaties hebben veelal behoefte aan tijdelijke expertise op hbo/wo- niveau binnen de vakgebieden:

  • Controller
  • Assistent Controller
  • Business Controller
  • Salarisadministratie
  • Financieel management
  • Beheer van debiteuren of crediteuren

Deze lijst is niet uitputtend. Staat jouw vakgebied er niet bij, voeg dan vooral jouw cv toe in Select. HeadFirst zoekt ook voor jou graag een uitdagende Interim Finance job die bij jou past!

 

Sluit je als Interim Finance Professional aan bij het HeadFirst Netwerk

HeadFirst onderhoudt goede relaties met grote opdrachtgevers in de financiële sector. Maar ook daarbuiten hebben wij goede connecties met talloze (top-)bedrijven. Veelal is HeadFirst zelfs Preferred Supplier. Maak ook gebruik van ons netwerk en wij zoeken een Interim Finance opdracht die bij jou past.

Jij kunt reageren op een van de onderstaande Interim Finance jobs. Staat jouw ideale job er nog niet bij? Bekijk dan ons gehele overzicht aan interim opdrachten.

Rabobank vacatures

Werken bij interim finance