Intro functie

Controllers vindt je op bijna iedere financiële afdeling van vrijwel alle grote(re) organisaties. Zowel commerciële ondernemingen als de overheid en ook non-profit organisaties hebben behoefte aan controllers. Er zijn dan ook continue vacatures voor controllers. De controller houdt zich primair bezig met de financiële management in de organisatie. Maar het werkveld van de controller is zo breed dat veel controllers als de welbekende spin in het web functioneren.

 

Het werkgebied van een controller

Als controller ben je financieel expert op verschillende niveaus. Jij hebt diepgaande kennis van de bedrijfsadministratie en als controller heb je grip op de financiële stromen in de organisatie. Als controller adviseer je de directie en/of het management. Je houdt je bezig met alle onderdelen van de financiële huishouding, van financiële rapportages tot jaarrekeningen en van winst- en verliesrekeningen tot meerjarenplannen. Naar buiten toe, is de controller ook vaak de contactpersoon voor banken, verzekeringsmaatschappijen en financiële experts als fiscalisten en accountants. De moderne controller is een generalist.

 

Vacatures Controller, pas jij als controller bij HeadFirst?

HeadFirst zoekt controllers met een duidelijke meerwaarde. Controllers die de mensen en middelen achter de cijfers kunnen zien en snappen hoe een onderneming functioneert. Controllers die voor HeadFirst werken, houden de koers van het bedrijf nauwlettend in de gaten. Maar ‘onze’ controllers zijn ook in staat cijfers te duiden en helder te maken aan directie, management en de gewone medewerkers / collega’s. Cijfers geven sturing aan een organisatie. Ze motiveren om doelen te behalen, om te veranderen als de situatie daar om vraagt. Als HeadFirst Controller controleer je niet alleen het geld maar ook de koers van de organisatie.

 

Vacatures voor Controllers, interim controllers en parttime controllers

HeadFirst onderhoudt goede relaties met grote opdrachtgevers in de financiële sector. Maar ook daarbuiten is er vraag naar ervaren controllers. Er zijn gewoon genoeg controller vacatures. Vaak is er ook de mogelijkheid als parttime controller of interim controller aan de slag te gaan.

Dankzij ons uitgebreide netwerk ontvangen wij die uitdagende vacatures van controllers vaak als een van de eersten. Jij zoekt die vacature Controller? Je wilt aan de slag als fulltime, parttime of interim controller? Wij vinden die voor jou of waarschijnlijker… hebben die al.

 

Reageer op een van onderstaande controller vacatures of laat je gegevens achter in Select en wij nemen contact met je op.

Rabobank vacatures

Meld je aan als Controller