Vraag: Waar vind ik zzp vacatures?

Antwoord:

Waar vind ik zzp vacatures?

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste vacatures voor een tijdelijke opdracht te vinden. Je kunt gebruikmaken van jouw netwerk, maar voor een startende ondernemer is dit niet altijd de weg naar jouw eerste zzp opdracht. In dit stadium is jouw netwerk immers nog niet zo groot als die van een ervaren zelfstandig professional. Je kunt er daarom ook voor kiezen andere kanalen in te zetten om de kans op slagen te vergroten.

Voor net gestarte ondernemers is LinkedIn een veelgebruikt medium. Zo kun je jouw eigen bedrijfspagina aanmaken, zo kun je de ontwikkeling van jouw bedrijf of interessante projecten via updates laten zien. LinkedIn is niet alleen belangrijk wanneer jij op zoek bent naar een opdracht. De kracht ligt juist bij het onderhouden van jouw netwerk, zodat op het moment dat jij een opdracht zoekt jij jouw netwerk in kunt zetten om deze snel te vinden. Wil jij meer weten over het gebruik van LinkedIn? Lees dan onze blog meer succes met LinkedIn.

Daarnaast mag je de online marktplaatsen zeker niet vergeten. Denk aan Jellow, Planet Interim, Inhuurdesk of Select. Select is de grootste online marktplek voor tijdelijk werk, met jaarlijks duizenden zzp opdrachten van top bedrijven in Nederland.

Op zoek naar interim opdrachten?