Enterprise Architect

OpenNieuw
Locatie: Nader te bepalen
Startdatum: 10 May 2024
Einddatum: 28 June 2024
Referentie nr: BTSIC000158
Uren per week: 16

Opdrachtomschrijving
Versterken door het:

  • Uitbreiden van het aanbod van het ruimtelijk datafundament;
  • Verbeteren van de ontsluiting van deze data;
  • Faciliteren van analyse en visualisatie.

Om de verschillende onderdelen van de datawaardeketen zo naadloos als mogelijk in samenhang te laten functioneren is het van groot belang de versterking onder architectuur uit te voeren.

Context: De meerjarenvisie bouwt voort op de bestaande Nationale Geo-Informatie Infrastructuur. Onder aansturing vanuit drie programma's is al een aanvang gemaakt met de invulling van het streefbeeld:

  • Het programma Datafundament stroomlijnt de bestaande (geo-)basisregistraties, koppelt deze onderling, breidt het fundament uit met nieuwe gegevens en zorgt voor aansluiting op het nationale Federatieve Datastelsel;
  • Het programma Basisregistratie Ondergrond zorgt ervoor dat informatie over de ondergrond toegankelijk en betrouwbaar is. Het programma zal samengaan met het programma Datafundament;
  • Het programma Netwerk van Lokale Digitale Tweelingen werkt aan generieke kaders en bouwblokken voor analyse en visualisatie. Het programma faciliteert daarmee initiatieven voor tweelingen van derden en bevordert de interoperabiliteit.

Achtergrond opdracht
Over ICTU
ICTU werkt aan een betere digitale overheid. Samen met onze opdrachtgevers realiseren we kwalitatief hoogwaardige digitale dienstverlening. We verbinden kennis aan kunde, en oplossingen aan vraagstukken. Met oog voor de balans tussen techniek en gebruik, tussen innovatie en werkbare oplossingen. Zodat burgers en bedrijven zaken die ze doen met de overheid veilig en makkelijk digitaal kunnen afhandelen.
ICTU zoekt per direct voor een van haar opdrachtgevers, het cluster Kennis en Informatie bij de Directie Ruimtelijk Beleid van het ministerie van BZK, een Enterprise Architect Datawaardeketen Zicht op Nederland.
Wie zijn wij?
Met de meerjarenvisie Zicht op Nederland (ZoN) heeft het Beraad voor Geo-informatie een streefbeeld neergezet waarin alle partijen die werken aan maatschappelijke opgaven in de fysieke leefomgeving de schaarse ruimte van Nederland dankzij goede ruimtelijke informatie beter benutten en beschermen. Hiertoe is het nodig de datawaardeketen in dit domein te versterken.

- Minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van software


- Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties


- Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van mobiele applicaties


- Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van API's


- Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van databases


- Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van front-end technologieën


Eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van software
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van mobiele applicaties
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van API's
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van databases
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van front-end technologieën
  • Wensen

  • Ervaring met het werken aan oplossingen voor maatschappelijke opgaven
  • Aantoonbare ervaring met Enterprise Architectuur in complexe projecten op het gebied van informatievoorziening/ICT
  • Ervaring met werken in een interbestuurlijke setting
  • Aanvullende Informatie
    Wanneer u bij ons als leverancier een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig, onder andere met betrekking tot de Wet keten- en inlenersaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot opdrachtgever. Wij dekken deze risico’s voor onze opdrachtgevers af middels een geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop een gedeelte van het factuurbedrag wordt gestort en waarvan u de loonheffingen en BTW kunt betalen aan de Belastingdienst. Het af te storten % hangt ervan af of u een SNA-certificering (NEN-4400-1 of NEN-4400-2) heeft of niet en of uw bedrijf in Nederland of daarbuiten is gevestigd. De G-rekening kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. Indien u geen G-rekening kunt krijgen (en u kunt hier bewijs van de Belastingdienst van overleggen) dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant (AA of RA) een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel, de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.


    Meld je direct aan voor de functie 'Enterprise Architect'