BI Specialist

OpenNieuw
Locatie: Den Haag
Startdatum: 20 May 2024
Einddatum: 20 December 2024
Referentie nr: BTHRM000217
Uren per week: 12

Opdrachtomschrijving

• Data analyse van huidige databronnen
• Advies over data definities
• Inrichten van missende data stromen (samen met DJI)
• Beoordelen data kwaliteit
• Opleveren en presenteren KPI analyses en rapportages
• Zorgen voor overdracht aan HR analytics professionals DJI

Achtergrond opdracht
1.1 De organisatie
Het Inkoop Uitvoeringscentrum van Dienst Justitiële Inrichtingen is een uitvoeringsorganisatie onder het ministerie van Justitie en Veiligheid en zal deze offerteprocedure begeleiden. Het IUC is verantwoordelijk voor inkoopprocessen voor Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), Dienst Justis (DJ), Justitiële ICT Organisatie (JIO) en de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). De kernwaarden van het IUC zijn klantgerichtheid en professionaliteit.
1.2 De Opdrachtgever
Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)
DJI zorgt namens de Minister van Justitie en Veiligheid voor de uitvoer van straffen en vrijheidsbenemende maatregelen, die na uitspraak van een rechter zijn opgelegd. DJI is verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van justitiabelen en werkt op vele manieren met hen samen aan voorbereiding op terugkeer in de maatschappij. Voor DJI worden de inkooptrajecten van verschillende DJI-inrichtingen en vestigingen centraal geregeld vanuit het IUC DJI. Voor meer informatie over DJI kunt u terecht op de www.dji.nl/over-dji.
2. Omschrijving afdeling
Werken in het boeiende en dynamisch werkveld van het gevangeniswezen? Als BI-specialist bij de Dienst Justitiële Inrichtingen - DJI - in Den Haag? Een brede functie in dienst van het Shared Service Center met impact op de dagelijkse HR-praktijk van een penitentiaire inrichting of bij een landelijke dienst. Deze bijzondere positie maakt dat je naast goede analytische vaardigheden en uitstekende BI vakkennis ook een grote dosis inlevingsvermogen en flexibiliteit hebt. Je houdt rekening met de verschillende posities, belangen en stakeholders bij de inrichting of de dienst. Daar kun je goed mee omgaan, want je neemt een onafhankelijke houding aan en durft daardoor positie te kiezen.
Het Shared Service Center DJI ondersteunt overheidsorganisaties zoals de Dienst Justitiële Inrichting (DJI), de Immigratie en Naturalisatie Dienst, het Nederlands Forensisch Instituut, Justis en de Justitiële ICT organisatie in hun bedrijfsvoering. We zijn een full service organisatie met diensten op het gebied van inkoop, financiën, HRM, facilitair en project- & programmamanagement. Onze missie: Zorgen dat onze klanten hun werk kunnen doen.

Eisen

  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal een afgeronde WO opleiding;
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 4 jaar ervaring binnen de HR en/of recruitment;
  • Wensen

  • Criterium 1. Kandidaat heeft bij voorkeur relevante werkervaring met markt analyses
  • Criterium 2. Kandidaat heeft kennis van en ervaring met PowerBI
  • Competenties

  • Teamspeler
  • Analyseren
  • Plannen en organiseren
  • Organisatiesensitiviteit
  • Kandidaat past binnen de organisatie/groep

Aanvullende Informatie
Wanneer u bij ons als leverancier een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig, onder andere met betrekking tot de Wet keten- en inlenersaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot opdrachtgever. Wij dekken deze risico’s voor onze opdrachtgevers af middels een geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop een gedeelte van het factuurbedrag wordt gestort en waarvan u de loonheffingen en BTW kunt betalen aan de Belastingdienst. Het af te storten % hangt ervan af of u een SNA-certificering (NEN-4400-1 of NEN-4400-2) heeft of niet en of uw bedrijf in Nederland of daarbuiten is gevestigd. De G-rekening kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. Indien u geen G-rekening kunt krijgen (en u kunt hier bewijs van de Belastingdienst van overleggen) dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant (AA of RA) een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel, de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.


Meld je direct aan voor de functie 'BI Specialist'