Secundair Engineer

OpenNieuw
Locatie: Emmen
Startdatum: 10 June 2024
Einddatum: 10 June 2024
Referentie nr: HFENX000317
Uren per week: 40

Aanvullende informatie
Wanneer u bij ons als leverancier een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig, onder andere met betrekking tot de Wet keten- en inlenersaansprakelijkheid.
De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot opdrachtgever.
Wij dekken deze risico’s voor onze opdrachtgevers af middels een geblokkeerde rekening, de G-rekening.
Dit is een rekening waarop een gedeelte van het factuurbedrag wordt gestort en waarvan u de loonheffingen en BTW kunt betalen aan de Belastingdienst.
Het af te storten % hangt ervan af of u een SNA-certificering (NEN-4400-1 of NEN-4400-2) heeft of niet en of uw bedrijf in Nederland of daarbuiten is gevestigd. De G-rekening kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
Indien u geen G-rekening kunt krijgen (en u kunt hier bewijs van de Belastingdienst van overleggen) dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren.
Hierin zal een gecertificeerd accountant (AA of RA) een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel, de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.


Emmen – 60% op kantoor en 40% thuis


Inzetcontract voor een jaar met intentie tot vast


Werkzaamheden
Ben jij iemand die van technische uitdagingen en projectmanagement houdt? Dan zit je bij Enexis goed! Ga je aan de slag als Project Engineer Secundair, dan ben jij de ontwerper van de installaties die nodig zijn voor het besturen, bewaken en beveiligen van de middenspanningsinstallaties in onze transport- en distributienet. Je voert projecten in samenwerking met collega's in de hele vestiging uit met betrekking tot secundaire techniek voor uitbreidingen, renovaties, nieuwbouw en vervangingen. Hierbij lever je een technisch uitvoerbaar werkpakket op bijvoorbeeld ter vervanging van beveiligingsrelais in ons middenspanningsnet die voldoet aan actuele standaarden. Hierdoor zorg je dat in geval van storing ons middenspanningsnet minimale uitval heeft, op afstand uitleesbaar en schakelbaar is. Door de enorme diversiteit aan stations én de ontwikkelingen in de energietransitie blijft je werkveld elke dag boeiend!

Kort gezegd ontwerp jij de secundaire systemen voor meerdere projecten op jaarbasis. Bij zo'n project horen uiteenlopende werkzaamheden:

Natuurlijk het ontwerpen zelf.
Het bewaken van de planning.
Het verwerven van materialen.
Het aansturen van externe partners, zoals engineeringbureaus.
De juiste inschatting en afstemming over wat er intern en extern kan worden uitgevoerd maak je in overleg met je collega's. De doorlooptijden van de projecten en afspraken met onze interne opdrachtgever zijn hierbij een belangrijke graadmeter. Samen met je team draag je de verantwoordelijkheid voor een goed ontwerp dat gebaseerd is op veiligheid, techniek en praktische uitvoerbaarheid. Wist je trouwens dat Enexis is ontstaan uit verschillende fusies? Dat betekent dat er in het verleden op veel verschillende manieren gebouwd is. Elk station zit weer anders in elkaar. Jij en je collega's krijgen dus telkens weer te maken met nieuwe technische uitdagingen. Kortom: genoeg te beleven als projectengineer!



Eisen
- Mbo niveau 4 opleiding in een technische richting (bij voorkeur elektrotechniek of energietechniek);
- Je hebt relevante werkervaring;
- Je begrijpt de opbouw en de werking van secundaire installaties en kan bijbehorende tekeningen lezen. Kennis van de pakketten Elcad, Autocad en Meridian is een pre.



Competenties
Ben jij gedreven om het beste uit jezelf te halen, en uit anderen? Want ook het samenwerken met collega's en aansturen van externe partners gaat je goed af. Met lef en een scherpe blik stimuleer je partners om hun werk steeds te verbeteren. Ook op je eigen werk ben je kritisch, want je snapt als geen ander hoe belangrijk veiligheid en kwaliteit zijn. Tot slot beschik je over creatief denkvermogen. Je werkt dan wel met standaarden, maar de toepassing daarvan in ons diverse landschap vraagt van jou om creatieve oplossingen.

Meld je direct aan voor de functie 'Secundair Engineer'