Intro functie

Als assistent controller ben jij gek op cijfers! In jouw rol van interim assistent controller ben jij de rechterhand van een controller. Een assistent controller is primair verantwoordelijk voor de bedrijfsadministratie, financiële analyses en rapportages. De assistent controller maakt financiële indicatoren en analyses, stamgegevens administratie, conceptbegrotingen, levert financiële gegevens, financiële overzichten, jaaroverzicht, gebruikersinformatie en adviezen over administratieve organisatie.

 

Het HeadFirst profiel van de interim assistent controller

Voor onze vacatures assistent controller zoekt HeadFirst ambitieuze hbo’ers met een opleiding bedrijfseconomie of bedrijfsadministratie. Jij staat jouw mannetje (of vrouwtje) als het gaat om de cijfers maar jij hebt ook een open blik voor de onderneming of de organisatie waarvoor jij werkt. De afdeling finance en control maakt altijd deel uit van een organisatie. De kandidaten voor de vacatures assistent controller zijn communicatief ook sterk. Zonder duiding zeggen cijfers niet zoveel. Kortom: voor de vacatures assistent controller zoeken wij cijferaars met analytisch inzicht die goed kunnen communiceren en samenwerken.

 

Uitdagingen en verantwoordelijkheden van de vacature assistent controller

Tot de taken en verantwoordelijkheden van een vacature Assistent Controller behoren onder andere:

  • Toezicht houden op de financiële administratie;
  • Financiële analyses en rapportages;
  • Voorbereiden verlies- winstrekeningen en opstellen jaarrekening;
  • Begrotingen opstellen en bewaken;
  • Op projectbasis meewerken aan efficiencytrajecten en kostenbesparingen.

 

Vacatures voor assistent controllers en interim assistent controllers

Dankzij ons uitgebreide netwerk ontvangen wij die uitdagende vacatures assistent controllers vaak als een van de eersten. Jij zoekt die vacature assistent controller? Eventueel wil je als interim assistent controller aan de de slag? HeadFirst vindt voor jou volgende job. Het salaris van assistent controller is marktconform en mede gebaseerd op jouw opleiding en ervaring als assistent controller.

Reageer op een van onderstaande assistent controller vacatures of bekijk ons totale overzicht aan interim opdrachten.

Aan het werk als Assistent Controller?