Beschikbare opdrachten
Accounts Payable (Detavast 1040 hours) Credit Controller As a Credit Controller (Accounts Payables) at Viterra B.V. you will work in the Credit Control team, consisting of...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Zuid-Holland
12 June 2023
31 December 2023
Wij zoeken een IT-servicemanagement professional die zich senang voelt in een hectische omgeving met meerdere lokale overheden met verschillende werkprocessen, hoge eisen...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Doorn
03 July 2023
31 December 2023
OpdrachtomschrijvingAls business-analist bij de Belastingdienst Directie Centraal Administratieve Processen (CAP), Cluster Innen & Betalen heb jij een belangrijke rol...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Apeldoorn
03 July 2023
31 December 2023


Intro functie

Als freelance business controller voorzie jij het management van advies bij het nemen van strategische beslissingen. De business controller optimaliseert de structuur van de onderneming of organisatie zodat doelstellingen en ambities verwezenlijkt kunnen worden. De zelfstandige business controller geeft in het heden vorm aan de toekomst van de organisatie.

 

Het HeadFirst profiel van een freelance business controller

Als zelfstandig business controller ben jij de schakel tussen het nu en de toekomst. De business controller vacatures waarvoor HeadFirst werft, richt zich op de persoon die in staat is strategische doelen en ambities concreet te maken. Wat wil de organisatie bereiken, hoe kunnen die doelen worden bereikt en wat kan deze missie in gevaar brengen. Jij onderzoekt de markten waarop de organisatie actief is, signaleert kansen en bedreigingen. Maar als freelance business controller kijk jij ook kritisch naar de eigen organisatie. Zijn mensen en middelen toereikend en geschikt om de ambities waar te maken? Een kandidaat voor de vacature business controller van HeadFirst overziet het hele speelveld. Jij bent pragmatisch en doelgericht met de focus op de toekomst.

 

Wat houdt een vacature business controller in?

Als freelance business controller zorg jij ervoor dat de ambities en doelen van de onderneming worden bereikt. De business controller is verantwoordelijk voor de mensen, de systemen en processen om dit waar te maken. Concreet omvat de vacature business controller onder andere het volgende:

  • Vertalen van doelen in Key Performance Indicators, meetbaar maken van doelstellingen;
  • Marktonderzoek, signaleren trends, ontwikkelingen en bedreigingen en opstellen forecasts;
  • Bewaking en analyse van voortgang en on track blijven van planning;
  • Managementrapportages: opstellen van operationele en financiële rapporten;
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen.

 

Werkgebied en salaris business controller

Vacatures voor Business controllers komen vooral voor op de afdeling finance van grotere ondernemingen. Het salaris behorende bij een vacature business controller is mede afhankelijk van de genoten opleiding (hbo+ of wo) en werkervaring. Het is een lange weg voordat jij een ervaren business controller bent, het business controller salaris is navenant.

 

De mooiste jobs voor business controllers via HeadFirst

Goede business controllers zijn schaars. Vacatures business controllers zijn er wel maar wat is de beste job voor jou? HeadFirst onderhoudt een fijnmazig netwerk met aansprekende, grote opdrachtgevers in de financiële sector, bij de overheid en bij profit instellingen. Wij hebben of vinden de beste freelance opdrachten en vinden daar de perfecte match voor. Met jou bijvoorbeeld! Reageer daarom nu een van de vacatures business controller of laat jouw gegevens achter in HeadFirst Select en wij nemen contact met jou op.

Werken als Business Controller?