Beschikbare opdrachten
Opdracht omschrijving Binnen het ondersteuningsprogramma worden met de POK-middelen (Parlementaire Ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag) verschillende bewegingen...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Den Haag
13 June 2022
31 December 2022
Naam hoofdstandplaats: Den HaagExtra standplaats(en): Utrecht  Opdrachtbeschrijving De Project Management Officer (PMO) vormt een extra paar ogen en oren van de Algemeen...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Diverse locaties
20 June 2022
19 June 2023
Opdrachtomschrijving: De Project Management Officer (PMO) vormt een extra paar ogen en oren van de Algemeen Projectleider dat gericht is op de interne projectorganisatie....

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Den Haag
20 June 2022
19 June 2023


Intro functie

Als controller ben je financieel expert op verschillende niveaus. Jij hebt diepgaande kennis van de bedrijfsadministratie en als controller heb je grip op de financiële stromen in de organisatie. Als controller adviseer je de directie en/of het management. Je houdt je bezig met alle onderdelen van de financiële huishouding, van financiële rapportages tot jaarrekeningen en van winst- en verliesrekeningen tot meerjarenplannen. Naar buiten toe, is de controller ook vaak de contactpersoon voor banken, verzekeringsmaatschappijen en financiële experts als fiscalisten en accountants.

 

HeadFirst heeft talloze vacatures voor controllers!

Ondernemend Nederland krijgt weer vertrouwen in de toekomst en dat merkt HeadFirst in de vraag naar financiële specialisten. Wij hebben de volgende vacatures voor controllers:

  • vacature controller zwolle
  • vacature controller groningen
  • vacature controller amsterdam
  • vacature controller utrecht
  • vacature controller rotterdam
  • vacature controller amersfoort
  • vacature controller eindhoven
  • vacature controller arnhem

 

Jij zoekt een vacature voor een controller in jouw regio?

Op dit moment heeft HeadFirst aanvragen liggen voor controllers in Amsterdam, controllers in Rotterdam, controllers in Utrecht en controllers in Eindhoven . Daarnaast hebben wij vacatures voor controllers in de steden Zwolle, Groningen, Amersfoort en Arnhem.

Verspreid over geheel Nederland hebben wij vacatures voor controllers. En zit jouw stad of regio er niet bij, neem dan contact met ons op. HeadFirst neemt graag de uitdaging aan om ook in jouw stad of regio die uitdagende vacature voor controller voor jou te vinden!

 

Vacatures voor Controllers, interim controllers en parttime controllers

Dankzij ons uitgebreide netwerk ontvangen wij die uitdagende vacatures van controllers vaak als een van de eersten. Jij zoekt die vacature Controller? Je wilt aan de slag als fulltime, parttime of interim controller? Wij vinden die voor jou of waarschijnlijker… hebben die al.

Reageer op een van onderstaande controller vacatures of laat je gegevens achter Select en wij nemen contact met je op.

Meld je aan als Controller