Beschikbare opdrachten
Oppakken van de reguliere werkzaamheden van een Business Controller:•             Ontwikkelen en analyseren financiële...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Zoetermeer
29 February 2024
01 October 2024
Het CV en de motivatie dienen aangeboden te worden in het Engels.Het CV dient in een Word format aangeleverd te worden. Efficient Project Execution within budget • Responsible...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Assen
11 March 2024
28 February 2025
C09 (min. € 4765,18 - max. € 6648,49) - Stedin 2024.01 Niet geschikt voor zzp (INDIEN DETA-VAST)Indien je een kandidaat aanmeld voor de deta-vastconstructie dien je...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Rotterdam
01 March 2024
31 July 2024


Intro functie

Als controller ben je financieel expert op verschillende niveaus. Jij hebt diepgaande kennis van de bedrijfsadministratie en als controller heb je grip op de financiële stromen in de organisatie. Als controller adviseer je de directie en/of het management. Je houdt je bezig met alle onderdelen van de financiële huishouding, van financiële rapportages tot jaarrekeningen en van winst- en verliesrekeningen tot meerjarenplannen. Naar buiten toe, is de controller ook vaak de contactpersoon voor banken, verzekeringsmaatschappijen en financiële experts als fiscalisten en accountants.

 

HeadFirst heeft talloze vacatures voor controllers!

Ondernemend Nederland krijgt weer vertrouwen in de toekomst en dat merkt HeadFirst in de vraag naar financiële specialisten. Wij hebben de volgende vacatures voor controllers:

  • vacature controller zwolle
  • vacature controller groningen
  • vacature controller amsterdam
  • vacature controller utrecht
  • vacature controller rotterdam
  • vacature controller amersfoort
  • vacature controller eindhoven
  • vacature controller arnhem

 

Jij zoekt een vacature voor een controller in jouw regio?

Op dit moment heeft HeadFirst aanvragen liggen voor controllers in Amsterdam, controllers in Rotterdam, controllers in Utrecht en controllers in Eindhoven . Daarnaast hebben wij vacatures voor controllers in de steden Zwolle, Groningen, Amersfoort en Arnhem.

Verspreid over geheel Nederland hebben wij vacatures voor controllers. En zit jouw stad of regio er niet bij, neem dan contact met ons op. HeadFirst neemt graag de uitdaging aan om ook in jouw stad of regio die uitdagende vacature voor controller voor jou te vinden!

 

Vacatures voor Controllers, interim controllers en parttime controllers

Dankzij ons uitgebreide netwerk ontvangen wij die uitdagende vacatures van controllers vaak als een van de eersten. Jij zoekt die vacature Controller? Je wilt aan de slag als fulltime, parttime of interim controller? Wij vinden die voor jou of waarschijnlijker… hebben die al.

Reageer op een van onderstaande controller vacatures of laat je gegevens achter Select en wij nemen contact met je op.

Meld je aan als Controller