Intro functie

Als interim Credit Controller bewaak je primair de kredietlimieten van een organisatie. De Credit Controller beheert de debiteuren. Betalen debiteuren wel? Betalen ze tijdig? Worden betalingsafspraken nageleefd of niet? En als dat niet het geval is, dan grijp jij als Credit Controller in. De Credit Controller zoekt het contact op met dubieuze debiteuren en in het uiterste geval zet je zwaardere middelen in als incassobureau of deurwaarder.

 

Het HeadFirst profiel van een Credit Controller

De Credit Controller die HeadFirst zoekt, snapt dat het bewaken van de debiteurenportefeuille voor een belangrijk deel communicatie is. Uiteraard signaleert de Credit Controller overschrijdingen van de betalingstermijn maar wat doe je vervolgens? Herinneren en manen? En wanneer grijp je naar de zwaardere middelen? Of kies je als Credit Controller voor het telefoontje waarin je vraagt naar wat er aan de hand is? En los je een tijdelijk probleem met de cash flow op minnelijke wijze op en behoudt de organisatie zo een klant die later nog een geweldige asset kan worden? Onze Credit Controller heeft gevoel voor de situatie en probeert slechte situaties een positieve wending te geven.

 

Functieprofiel van de Credit Controller

Als Credit Controller behoren onder andere de volgende taken tot je functie:

  • Onderhoud van het debiteurenbestand
  • Monitoren van de ouderdom van de debiteuren
  • Onderhouden van klantcontacten
  • Realiseren van betalingsregelingen met de klant
  • Optimaliseren van debiteurenprocessen

 

Vacatures voor Credit Controllers bij HeadFirst

Dankzij ons uitgebreide netwerk ontvangen wij die uitdagende vacatures voor Credit Controlles vaak als een van de eersten. Jij zoekt die vacature Credit controller? Eventueel wil je als interim Credit Controller aan de de slag? HeadFirst vindt jouw volgende job voor je of heeft die zelfs al!

Reageer op een van onderstaande Credit Controller vacatures of laat je gegevens achter en Select en wij nemen contact met je op.

 

Meld je nu aan als credit controller