ZZP Finance Opdrachten

HeadFirst heeft vrijwel continue opdrachten voor finance professionals voor verschillende opdrachtgevers in zeer uiteenlopende sectoren. HeadFirst vervult de finance vacatures voor bijvoorbeeld Rabobank. Voor onze financiële opdrachtgevers vullen wij een aanzienlijk deel van hun finance opdrachten in. Ben jij als finance professional in between jobs of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, schrijf je dan vandaag nog in.

 

Finance opdrachten bij HeadFirst

Voor onze finance vacatures zoeken wij goed opgeleide professionals op hbo/wo-niveau. Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan, noodzakelijk is dit echter niet. Er zijn ook finance vacatures gericht op startende finance Professionals.

 

Profiel van de HeadFirst Finance Professional

Het vakgebied finance is breed en veelzijdig. Voor het vervullen van finance vacatures zoeken we dan ook mensen met uiteenlopende profielen. Onze relaties hebben veelal behoefte aan tijdelijke expertise op hbo/wo-niveau binnen de vakgebieden:

  • Controller
  • Assistent Controller
  • Business Controller
  • Salarisadministratie
  • Financieel management
  • Beheer van debiteuren of crediteuren
  • Financial analyst

Deze lijst is niet uitputtend. Staat jouw vakgebied er niet bij, stuur dan jouw cv naar info@headfirst.nl. HeadFirst zoekt ook voor jou graag naar een uitdagende finance vacature die jij kunt vervullen.

 

Sluit je als Interim Finance Professional aan bij het HeadFirst Netwerk

HeadFirst onderhoudt goede relaties met grote opdrachtgevers in de financiële sector en in de verzekeringsbranche. Maar ook daarbuiten hebben wij goede connecties met talloze (top-)bedrijven. Veelal is HeadFirst zelfs Preferred Supplier. Maak ook gebruik van ons netwerk en laat ons zoeken een finance vacature opdracht die bij jou past.

Jij kunt reageren op een van de onderstaande finance vacatures. Staat jouw ideale job er nog niet bij? Laat het ons weten en wij gaan op zoek naar jouw volgende finance uitdaging!

Rabobank vacatures

Meld je aan als Finance professional

Beschikbare opdrachten
LET OP! Dit betreft een herhaalde aanvraag. Kandidaten die reeds zijn voorgesteld op aanvraag HF19071026, HF19071026-2, HF19071026-3, HF19071026-4 en HF19071026-5 hoeven...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
13 September 2019
31 December 2020
LET OP! Dit betreft een herhaalde aanvraag. Kandidaten die reeds zijn voorgesteld op aanvraag HF19082817 en HF19082817-2 hoeven NIET nogmaals voorgesteld te worden. Voor...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
24 September 2019
31 December 2019
Vanuit de Opdrachtgever is deze tijdelijke opdracht beoordeelt dat in het kader van de Wet DBA en de beleidsregels hieromtrent, alleen professionals voorgesteld kunnen worden...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
23 September 2019
30 June 2020