Als hypotheekadviseur maak jij de dromen van mensen waar. Als hypotheekadviseur inventariseer jij de woonwensen en financiële mogelijkheden van klanten. Op basis van deze gegevens en jouw inzicht, het inzicht van een ervaren hypotheekadviseur, start jij vervolgens een (mogelijk) bemiddelingstraject op. Jouw klanten in hun droomhuis met de best mogelijke hypotheek… dat is waar jij als hypotheekadviseur voor gaat.

 

Het HeadFirst profiel vacature freelance hypotheekadviseur

Voor onze vacatures hypotheekadviseur zoekt HeadFirst ambitieuze financieel experts die de beste hypotheek weet te vinden voor klanten. Jij bent het gezicht van onze opdrachtgevers en in die hoedanigheid ben je in je handelingen en communicatie helder, integer en klantgericht.

Als hypotheekadviseur streef jij naar maatwerk voor jouw klanten, jij gaat voor kwaliteit en hoge klanttevredenheid. De hypotheekadviseur ontvangt klanten op kantoor maar bezoekt hen net zo gemakkelijk thuis. De klant staat centraal!

 

Functieprofiel vacature hypotheekadviseur / freelance hypotheekadviseur

Als hypotheekadviseur kom jij te werken voor een van onze opdrachtgevers binnen de bank- of verzekeringsbranche. Jij voldoet aan de eisen die de markt aan vacatures van hypotheekadviseurs stelt:

  • Diploma SEH, inclusief de vereiste jaarlijkse certificaten
  • Diploma WFT Basis, inclusief de vereiste PE-punten
  • Diploma WFT Hypothecair krediet, inclusief de vereiste PE-punten
  • Diploma WFT Vermogen, inclusief de vereiste PE-punten
  • Diploma WFT Consumptief krediet, inclusief de vereiste PE-punten

Daarnaast heb je:

  • Hbo-opleiding of hoger
  • Inlevingsvermogen, jij bent in staat wensen en behoeften van klanten te ontdekken
  • Analytisch vermogen en in staat financiële risico’s in te schatten
  • Open persoonlijkheid, zeer klantgericht

 

Vind jouw vacature voor hypotheekadviseur / freelance hypotheekadviseur via HeadFirst

HeadFirst onderhoudt goede relaties met grote opdrachtgevers in de financiële sector, bijvoorbeeld Rabobank. Dankzij ons uitgebreide netwerk ontvangen wij die uitdagende vacature van (freelance) hypotheekadviseur vaak als een van de eersten. Jij zoekt die vacature voor (freelance) hypotheekadviseur? Wij vinden die voor jou of waarschijnlijker… hebben die al.

Reageer op een van onderstaande vacatures voor (freelance) hypotheekadviseur of laat jouw gegevens achter in Select en wij nemen contact met jou op.

Werken als Hypotheekadviseur?