Informatie analist

Beschikbare opdrachten
Naam hoofdstandplaats: Den HaagExtra standplaats(en): Utrecht, Zwolle Opdrachtbeschrijving• Het analyseren van business behoeften en vertalen naar benodigde aanpassingen,...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Diverse locaties
11 March 2020
31 May 2020
OpdrachtbeschrijvingMet deze offerteaanvraag beoogt het RIVM/IV-organisatie, verder aangeduid als Aanbesteder, ondersteuning te verwerven voor het verder professionaliseren...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Bilthoven
01 April 2020
31 December 2020
Geplande datum InterviewWeek 11 Beschrijving OpdrachtgeverHet OM is een landelijke organisatie verdeeld over tien arrondissementen. Deze zijn gelijk aan de tien regionale...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
18 March 2020
18 March 2021


Als informatie analist analyseer jij het bedrijfsproces en de informatiestromen in een organisatie. Hier breng jij verbeteringen in aan die de efficiency en effectiviteit van de organisatie verhogen. Naar aanleiding van de analyses, adviseert de informatie analist de organisatie en help jij bedrijfsprocessen op alle niveaus te optimaliseren.

 

Het HeadFirst profiel van vacatures informatie analist

Voor onze vacatures informatie analist zoeken wij informatie analisten die van nature de volgende stap al zetten. Die na de eerste analyse al verder denken in nieuw onderzoek. Welke onderzoeken en datasets zijn nodig om de gevonden resultaten straks te testen en nog meer verbetering mogelijk te maken?

Om echte resultaten te boeken in jouw vacature informatie analist is het belangrijk dat jij over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Een advies is immers pas wat als het wordt begrepen en opgevolgd.

 

Functieprofiel informatie analist vacatures

Hoewel de invulling van de vacature informatie analist per opdrachtgever kan verschillen, omvatten vacatures voor informatie analisten toch meestal de volgende taken en eisen:

  • Natuurlijke nieuwsgierigheid;
  • Analytisch en methodisch ingesteld;
  • In staat om abstracte en/of technische begrippen in gewone taal om te zetten;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Kennis en ervaring in data modelling.

Afhankelijk van jouw wensen en ambities kan HeadFirst jou bemiddelen bij vacatures informatie analist.

 

Uitdagende vacatures voor informatie analisten

HeadFirst zoekt informatie analisten voor de topbedrijven in de financiële sector en voor verzekeringsbedrijven. Ondernemingen met uitdagende vacatures voor informatie analisten. Ben jij een informatie analist die een organisatie beter kan laten functioneren? Dan zijn onze informatie analisten vacatures voor jou bestemd!

Reageer op een van onderstaande informatie analist vacatures of laat jouw gegevens achter HeadFirst Select en wij nemen contact met jou op.

Werken als informatie analist?