IT banen

HeadFirst heeft continue IT vacatures voor IT jobs bij verschillende opdrachtgevers in zeer uiteenlopende sectoren. HeadFirst zoekt kandidaten voor IT banen voor bijvoorbeeld Essent, DSM en Rabobank. Maar ook buiten de financiële sector werven wij ICT’ers voor uitdagende IT jobs bij gerenommeerde organisaties. En wil jij als freelance IT specialist onafhankelijk blijven, dan helpen wij jou graag aan een nieuwe klus via onze IT detachering.

 

IT Vacatures voor specialisten

Voor onze IT vacatures zoeken wij professionals op hbo/wo-niveau met een relevante studie. Bij voorkeur heb jij al enkele jaren ervaring in opgedaan in een eerdere IT job of zelfs meerdere IT banen, noodzakelijk hoeft dit niet altijd te zijn. Veel van onze IT banen richten zich op startende IT specialisten. Reageer dus als pas afgestudeerde IT specialist gerust op onze IT vacatures.

 

Profiel van de HeadFirst IT Specialist

IT is tegenwoordig overal om ons heen. De apps op onze smartphone, domotica, de vertrouwde computer, gerobotiseerde productielijnen… Het vakgebied IT is breed en uitermate divers geworden. Voor het vervullen van onze IT banen en jobs zoeken we dan ook IT specialisten met uiteenlopende expertises en interessegebieden. Een overzicht van onze IT banen:

  • Business Analist
  • Interaction designer
  • Java developer
  • Oracle specialist
  • Testcoördinator
  • Enterprise Architect
  • SharePoint developer

 

IT Detachering via HeadFirst

Zelfstandige IT specialisten kunnen via IT detachering van HeadFirst ook aan de slag bij onze opdrachtgevers. Jaarlijks vervullen wij bijna 5000 freelance opdrachten, een groot deel hiervan heeft betrekking op IT. We zoeken IT specialisten voor vaste IT jobs en IT detachering. Wij detacheren de toppers in hun vakgebied en zorgen ervoor dat zij verder nergens omkijken naar hebben. HeadFirst regelt via IT detachering op transparante wijze alles voor jou, jij kunt je helemaal focussen op jouw IT job.

Ben je een freelance IT specialist op zoek naar een klus, reageer dan op een van onze IT jobs of schrijf je bij ons in. Zodra wij een passende uitdaging hebben in de IT detachering, nemen wij contact met jou op.

Rabobank vacatures >

Werken in de IT?

Beschikbare opdrachten
OpdrachtVoor deze functie zijn wij op zoek naar een allround IT-er die primair verantwoordelijk is voor het beheer van databaseomgevingen en ook in staat is om technisch applicaitebeheer...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Den Haag
01 June 2019
31 December 2020
OvereenkomstOpdrachtgever is voornemens een nadere overeenkomst aan te gaan voor een periode van drie (3) maanden met drie maal een optie om de overeenkomst te verlengen met...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Den Haag
10 June 2019
10 September 2019
Opties voor gesprekken: Gesprekken vinden plaats op 3 en/of 4 juni in Den Bosch Eisen- Afgeronde academische opleiding (accountancy, bedrijfseconomie) alsmede aanvullende...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

's-Hertogenbosch
10 June 2019
30 November 2019