Zelfstandig Professional en op zoek naar Microsoft SQL Server opdrachten? Als Microsoft SQL Server professional ben jij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van databases gebaseerd op Microsoft SQL Server technologie. Jij implementeert (nieuwe) datamodellen en zorgt er voor dat Microsoft SQL Server databases in veilige en betrouwbare handen zijn en blijven.

 

Het HeadFirst profiel van een Microsoft SQL Server professional

De Microsoft SQL Server specialisten die wij zoeken, hebben niet alleen een relevante opleiding maar zijn er ook van doordrongen dat data kostbaar is. Betrouwbare gegevensopslag, veiligheid van de data en performance van de Microsoft SQL Server databases zijn essentieel voor het bedrijfsproces. Als Microsoft SQL Server engineer of DBA vorm je de gateway tot de bedrijfsdata. Jij monitort de performance van jouw Microsoft SQL Servers en handelt effectief en efficiënt als de situatie daar om vraagt.

 

Functieprofiel

Als Microsoft SQL Server administrator heb jij een hbo/wo ICT-opleiding genoten en heb je relevante werkervaring als DBA of als developer. Daarnaast beschik jij als Microsoft SQL Server professional over:

  • Kennis en ervaring met MS-SQL 2008R2, kennis van 2012 en/of 2014
  • MCSA of MCTS gecertificeerd is een pré
  • Technische en analytische vaardigheden
  • Kennis van performance tuning en security

 

Uitdagende Microsoft SQL Server opdrachten

HeadFirst zoekt gepassioneerde Microsoft SQL Server Database Administrators en developers voor gerenommeerde opdrachtgevers waaronder banken, verzekeraars, overheid en energiebedrijven. Via ons uitgebreide netwerk ontvangt HeadFirst voor jou relevante vacatures in een vroeg stadium. Wij weten wat er speelt bij opdrachtgevers en waar de kansen liggen. Hierdoor kunnen wij jou als Microsoft SQL Server professional een vliegende start geven en inzetten op uitdagende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers.

Ben jij een ambitieuze Microsoft SQL Server DBA of Developer, reageer dan op een van onze vacatures. Of laat jouw gegevens achter. Zodra wij nieuwe vacatures hebben voor Microsoft SQL Server professionals, nemen wij contact met jou op.

Werken als Microsoft SQL Server administrator?