Projectleider ICT

Als projectleider ICT leid jij projecten die betrekking hebben op de automatisering van organisaties. Het kan hierbij gaan om projecten gericht de invoering van nieuwe informatiesystemen of het aanpassen van bestaande ICT-infrastructuren. Ook kun je als projectleider worden ingezet om aanpassingen te doen aan bestaande systemen als gevolg van gewijzigde organisatorische doelen of nieuwe wet- of regelgeving. HeadFirst werft projectleiders en ICT projectleiders die dit soort trajecten in goede banen kunnen leiden bij haar opdrachtgevers.

 

Het HeadFirst profiel van een ICT projectleider

Als ICT projectleider geef jij leiding aan de teams die deze trajecten uitvoeren. Jij coördineert, motiveert en bewaakt het proces. Daarnaast rapporteer jij aan het IT-management en overige stakeholders.

De ICT projectleider die wij zoeken, steekt bij voorkeur zelf de handen uit de mouwen. Jij regelt. Jij motiveert jouw team en bent de captain. Als ICT projectleider heb jij heldere doelen voor ogen en wil je concrete resultaten boeken. Daarvoor ga je pragmatisch te werk, met creativiteit, ambitie en discipline.

 

Functieprofiel van de ICT projectleider

Voor de vacatures zoeken wij kandidaten die voldoen aan de volgende eisen:

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Ervaring als ICT projectleider
  • Ervaring met projectmatig werken: Prince en Scrum
  • Communicatief sterk, echt teamspeler
  • Pragmatisch en doelgericht

 

Uitdagende vacatures voor ICT projectleiders

HeadFirst zoekt regelmatig ICT projectleiders voor gerenommeerde opdrachtgevers waaronder banken, verzekeraars, overheid en energiebedrijven. Ons uitgebreide netwerk vangt vacatures en opportunities vaak als een van de eerste op. Hierdoor kunnen wij jou als ICT projectleider een vliegende start geven en inzetten op uitdagende projecten.

Ben jij een ervaren projectleider en/of ICT projectleider, reageer dan op een van onze vacatures. Of laat jouw gegevens achter. Zodra wij nieuwe vacatures hebben voor een ICT projectleider, nemen we contact met jou op.

Aan het werk als Projectleider ICT?

Beschikbare opdrachten
Standplaats/plaats van te werkstelling: Utrecht ( 80%) en Apeldoorn (20%) Werkzaamheden: Belangrijkste werkzaamheden:  - het begeleiden/sturen van de implementatie...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Diverse locaties
01 August 2020
01 January 2021
Hoofdstandplaats: Gouda Extra standplaats(en):  Utrecht/Den Haag  OpdrachtbeschrijvingDe Projectleider valt hiërarchisch direct onder het Hoofd afdeling Programma’s...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Diverse locaties
01 September 2020
31 March 2021
Data interviews: Maandag 13 juli 2020 tussen 09:30 uur en 10:30 uur en tussen 15:00 uur en 16:00 uur Opdrachtbeschrijving Vanuit het programma Doorontwikkeling RWO...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Den Haag
21 July 2020
30 September 2020