Projectleider ICT

Als projectleider ICT leid jij projecten die betrekking hebben op de automatisering van organisaties. Het kan hierbij gaan om projecten gericht de invoering van nieuwe informatiesystemen of het aanpassen van bestaande ICT-infrastructuren. Ook kun je als projectleider worden ingezet om aanpassingen te doen aan bestaande systemen als gevolg van gewijzigde organisatorische doelen of nieuwe wet- of regelgeving. HeadFirst werft projectleiders en ICT projectleiders die dit soort trajecten in goede banen kunnen leiden bij haar opdrachtgevers.

 

Het HeadFirst profiel van een ICT projectleider

Als ICT projectleider geef jij leiding aan de teams die deze trajecten uitvoeren. Jij coördineert, motiveert en bewaakt het proces. Daarnaast rapporteer jij aan het IT-management en overige stakeholders.

De ICT projectleider die wij zoeken, steekt bij voorkeur zelf de handen uit de mouwen. Jij regelt. Jij motiveert jouw team en bent de captain. Als ICT projectleider heb jij heldere doelen voor ogen en wil je concrete resultaten boeken. Daarvoor ga je pragmatisch te werk, met creativiteit, ambitie en discipline.

 

Functieprofiel van de ICT projectleider

Voor de vacatures zoeken wij kandidaten die voldoen aan de volgende eisen:

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Ervaring als ICT projectleider
  • Ervaring met projectmatig werken: Prince en Scrum
  • Communicatief sterk, echt teamspeler
  • Pragmatisch en doelgericht

 

Uitdagende vacatures voor ICT projectleiders

HeadFirst zoekt regelmatig ICT projectleiders voor gerenommeerde opdrachtgevers waaronder banken, verzekeraars, overheid en energiebedrijven. Ons uitgebreide netwerk vangt vacatures en opportunities vaak als een van de eerste op. Hierdoor kunnen wij jou als ICT projectleider een vliegende start geven en inzetten op uitdagende projecten.

Ben jij een ervaren projectleider en/of ICT projectleider, reageer dan op een van onze vacatures. Of laat jouw gegevens achter. Zodra wij nieuwe vacatures hebben voor een ICT projectleider, nemen we contact met jou op.

Aan het werk als Projectleider ICT?

Beschikbare opdrachten
Naam hoofdstandplaats* De BiltExtra standplaats(en) Bilthoven Toelichting: 32 uur is bespreekbaar OpdrachtMet deze offerteaanvraag beoogt het RIVM, verder aangeduid...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Diverse locaties
01 August 2019
31 January 2020
Naam hoofdstandplaats: Den HaagExtra standplaats(en): Assen, Zwolle OpdrachtbeschrijvingHet Team Projecten Cloud (TPC) van de divisie Infrastructuur van DICTU is verantwoordelijk...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Diverse locaties
11 June 2019
31 May 2020
Locatie: Utrecht en Haarlem Vaste dag in de week, nl. iedere dinsdag, verplichte werklocatie Haarlem en iedere vrijdag verplichte werklocatie Utrecht. Op andere dagen kan...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Diverse locaties
12 June 2019
31 August 2020