Uitdagende vacatures voor financieel adviseurs

HeadFirst heeft vacatures voor financieel adviseurs bij gerenommeerde opdrachtgevers waaronder banken, verzekeraars, overheid en energiebedrijven. Ons uitgebreide netwerk vangt vacatures en opportunities vaak als een van de eerste op. Hierdoor kunnen wij jou als financieel adviseur een vliegende start geven en inzetten op uitdagende projecten.

 

HeadFirst profiel voor vacatures financieel adviseur

Financieel adviseurs zijn er in vele soorten en maten, er zijn net zoveel en zeer verschillende vacatures voor financieel adviseurs. HeadFirst zoekt voor de vacatures financieel adviseur ambitieuze professionals met de volgende kennis en ervaring:

 

  • HBO/WO opleiding, bij voorkeur bedrijfseconomie, economie of financiële bedrijfskunde
  • Commerciële inslag, jij ziet kansen en gaat er voor
  • Analytisch en communicatief vaardig
  • Minimaal WTF basis, bij voorkeur aanvullende WFT diploma’s

 

Vacatures financieel adviseurs banken

Voor onze relaties in de bancaire sector hebben wij verschillende vacatures voor financieel adviseurs:

Vacature financieel adviseur particulieren. Als financieel adviseur particulieren adviseer jouw klanten over hun huidige en toekomstige financiële positie. Jij analyseert en adviseert over hypotheken, beleggingen, toekomstvoorzieningen en leningen. Als financieel adviseur adviseer jij, daarnaast zorg jij voor een snelle en correcte afhandeling van afspraken en overeenkomsten.

Vacature financieel adviseur profit of non-profit. Als financieel adviseur voor de zakelijke markt en non-profit instanties, versterk jij de posities van de bank als huisbankier. Jij denkt mee met jouw klanten, ondersteunt en adviseert inzake verzekeringen, kredieten, financieringen, risico analyses, beleggingen enzovoorts. In de vacature financieel adviseur ben jij de centrale schakel tussen bank en klant.

 

Vacatures financieel adviseurs verzekeringsmaatschappijen

Voor verschillende verzekeringsmaatschappijen zoeken wij kandidaten voor vacatures financieel adviseur:

Vacature financieel adviseur hypotheken. Als hypotheekadviseur inventariseer jij de woonwensen en financiële mogelijkheden van klanten. Op basis van deze gegevens start jij vervolgens een bemiddelingstraject op. In de vacature financieel adviseur hypotheken weeg jij op een reële, integere wijze de belangen af van zowel jouw klanten als ook van de hypotheekverstrekkers.

Vacature financieel adviseur verzekeringen. Als adviseur verzekeringen probeer jij de risico’s van jouw klanten inzichtelijk en controleerbaar te maken. Zakelijke risico’s dek jij af met verzekeringen op maat. Richt jij je als financieel adviseur meer op de particuliere markt, dan ken jij de ins en outs van levensverzekeringen en pensioenen.

 

Vacatures voor financieel adviseurs? Sluit je aan bij het netwerk van HeadFirst!

Ben jij op zoek naar een vacature als financieel adviseur? Reageer dan op een van onze vacatures. Of laat jouw gegevens achter. Zodra wij nieuwe vacatures financieel adviseur ontvangen, nemen wij contact met jou op.

Werken als financieel adviseur?