De zorgverzekering is een collectieve verzekering bestemd om de kosten van de gezondheidszorg te financieren. Iedereen betaalt deze verzekering en iedereen mag er ook gebruik van maken. Zorgverzekeraars voeren deze belangrijke verzekering uit voor bijna alle 17 miljoen Nederlanders. Een omvangrijke klus waarvoor zorgverzekeraars continu mensen zoeken. HeadFirst helpt vacatures van zorgverzekeraars te vervullen.

 

Het HeadFirst profiel van kandidaten vacatures zorgverzekeraars

De zorgverzekering haalt regelmatig het nieuws, meestal negatief. Nieuwe therapieën en de vergrijzing zetten de budgetten van zorgverzekeraars en medische professionals onder druk. Niet alles wat mogelijk is, is helaas haalbaar en betaalbaar. Voeg daarbij het jaarlijkse overstappen van zorgverzekeraar en je hebt een beeld van de dynamiek in deze tak van verzekeringen. HeadFirst zoekt kandidaten voor vacatures zorgverzekeraars die passen in deze dynamische sector.

 

Functieprofiel vacatures zorgverzekeraars

Het bedrijfsproces van zorgverzekeraars is uitgebreid en ingewikkeld en vraagt om nauwkeurige samenwerking van talloze specialisten en back office systemen. In eerste instantie moeten de verzekeringen worden verkocht en geaccepteerd. Hierop volgen is het interne administratieve bedrijfsproces en worden uiteindelijke declaraties ontvangen en uitgekeerd. In iedere fase ontstaan bij zorgverzekeraars vacatures. Mogelijke zorgverzekeraars vacatures zijn:

  • Communicatiemedewerk of -adviseur
  • Actuarieel medewerker
  • Business Analist
  • Auditor
  • Zorginkoper
  • Business analisten
  • Webdevelopers

 

De beste vacatures zorgeverzekeraars vind je via HeadFirst

HeadFirst werkt al jarenlang voor toonaangevende bedrijven in de financiële sector en voor verzekeringsmaatschappijen. Bij veel van deze ondernemingen zijn wij zelfs Preferred Supplier. Vacatures voor zorgverzekeraars vervullen wij met grote regelmaat. Via ons fijnmazige netwerk krijgen wij zorgverzekeraars vacatures als een van de eersten binnen. Dat geeft ons en jou een voorsprong bij het vervullen van de vacatures bij zorgverzekeraars.

Reageer op een van onderstaande zorgverzekeraars vacatures of laat je gegevens achter Select en wij nemen contact met je op.

Rabobank vacatures

Werken bij een zorgverzekeraar?

Beschikbare opdrachten
Drie redenen waarom dit jouw opdracht isOmdat:Je zorgt voor verdere groei en professionalisering van de BCM-organisatie binnen de Sociale Verzekeringsbank.Je het verschil...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Utrecht
10 June 2024
11 November 2024
Drie redenen waarom dit jouw opdracht is Je wilt graag met je ervaring en expertise helpen om een bestaande SOC verder te professionaliseren.Je wil je kennis, ervaring,...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Amstelveen
17 June 2024
17 June 2025
Drie redenen waarom dit jouw opdracht isOmdat jij kan faciliteren, coachen en richting geven binnen en ook buiten de context van Agile;Omdat jij makkelijk kan schakelen op...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Amstelveen
01 June 2024
01 June 2025