“Inhuur centraal voor verbetering”

“Inhuur centraal voor verbetering”

De werkende wereld elke dag een beetje beter maken, zodat elk mens met passie en vrijheid kan werken. Met deze mentaliteit stort Epic Agility zich op het trainen en leveren van de beste teamcoaches. Door hun unieke aanpak voegen de inmiddels meer dan 20 gedreven professionals direct waarde toe bij de start van hun opdracht. Ruben Brinkman, business development manager bij Epic Agility, is verantwoordelijk voor het vinden van deze opdrachten en vertelt hoe hij hiervoor samenwerkt met HeadFirst Group.

“Wij maken of leveren de beste teamcoaches,” zo beschrijft oprichter Jeroen Molenaar de kern van de organisatie. Epic Agility heeft volgens Ruben een unieke aanpak, waarbij persoonlijke ontwikkeling op nummer één staat. Met een breed aanbod van certified trainingen en workshops geeft deze leverancier professionals de kans zich verder te ontwikkelen. Daarnaast heeft Epic Agility een eigen pool van getalenteerde Scrum Masters en Agile Coaches. Ruben vertelt dat zij focussen op een niche markt en daardoor een portfolio hebben van professionals met schaarse profielen. “Wij zien kansen in het opleiden en trainen van Scrum Masters, die uiteindelijk doorgroeien naar de rol van Agile Coach. Wij zorgen ervoor dat je bij Epic Agility kunt aankloppen voor de beste Scrum Masters en Agile Coaches,” vervolgt Ruben.

“Een professional wordt bij ons gezien als echte Epiciaan en bij de opdrachtgever behandelt als volwaardig collega”

Veranderingen in de arbeidsmarkt
De schaarste op de arbeidsmarkt is voor Epic Agility in positieve zin merkbaar. “Wij kunnen met de professional om tafel om te kijken welke opdracht het beste past bij zijn of haar profiel. In sommige gevallen kan een professional zelfs kiezen tussen meerdere opdrachten,” legt Ruben uit. Ook is de talent pool in het afgelopen jaar bijna verdubbeld, wat erop wijst dat de vraag naar specifieke profielen toeneemt. “Wij zien een verandering in de markt waarbij organisaties alleen professionals willen inzetten die er meteen staan en zorgen voor verbetering binnen de organisatie. Wij juichen dit alleen maar toe,” vervolgt Ruben.

Samenwerken met HeadFirst Group
Als onderdeel van de Partners services bij HeadFirst Group krijgen leveranciers een partnermanager toegewezen voor vragen en advies, met wie Ruben veel persoonlijk contact heeft. “Op deze manier werken maakt het gemakkelijk om snel de perfecte opdracht te vinden voor een professional. Onze samenwerking laat zien wat de kracht is van een netwerk en ik hoop dat wij de groei met elkaar kunnen doorzetten,” concludeert Ruben.

“De samenwerking met HeadFirst Group bevalt zo goed, dat wij deze gezamenlijk proberen te intensiveren.”

Natasja Spooren, medewerker marketing & communicatie

Natasja Spooren (1990) is sinds 2018 werkzaam bij HeadFirst. In 2011 nam zij haar hbo-diploma in ontvangst, waarna zij bij diverse organisaties een marketing & communicatie functie bekleedde. Als medewerker marketing en communicatie houdt zij zich bezig met alle facetten van externe communicatie en PR.