Business analist

Intro functie

Als business analist ben je bij automatiseringsprojecten de verbinding tussen de klant en de developers. De business analyst brengt bedrijfsprocessen in kaart, vertaalt de wensen van de klant in requirements voor de ICT afdeling. Een business analyst is een belangrijke schakel tussen de opdrachtgever en het development team. Goed kunnen luisteren en communiceren is essentieel voor een goede business analist.

 

Het HeadFirst profiel van een business analist

Slecht uitgevoerde ICT projecten halen (spijtig genoeg) regelmatig het landelijke nieuws. Slechte communicatie is vrijwel altijd een van de oorzaken van de problemen. De business analist waarmee wij graag samenwerken, weet dat en is daarom net zo bedreven in communiceren als in het modelleren van IT-oplossingen. De softe skills van de business analyst zijn voor ons net zo relevant als de expertise in het in kaart brengen van bedrijfsprocessen en de werking van een organisatie.

Aan het werk als Business analist?

De business analyst, het Zwitsere zakmes?

Als business analist gebruik je al je kennis, ervaring en skills om de organisatie waarvoor je gaat automatiseren, in kaart te brengen. Hoe werkt de onderneming of organisatie? Wat zijn de uitdagingen waarvoor zij worden gesteld? Hoe steken de bedrijfsprocessen in elkaar? Wat is de flow van data en informatie? Enzovoort. Goed kunnen luisteren en de juiste vragen stellen zijn hierbij essentieel. Het is immers het verworven inzicht van de business analist die de blauwdruk oplevert voor een geslaagd ICT project. Als business analyst lever je het fundament voor een echte oplossing van de problemen van jouw klanten.

 

Uitdagende vacatures voor business analisten

HeadFirst heeft uitdagende vacatures voor business analisten die communicatief vaardig zijn, diepgaand inzicht hebben in bedrijfsprocesssen en hun kennis kunnen overdragen aan ICT teams. De opdrachtgevers van HeadFirst zijn toonaangevend in Nederland. De opdrachten en vacatures die zij aanbieden zijn prachtige uitdagingen voor de echte duizendpoten onder de busines analisten… Met uiteraard een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring!

 

Reageer op een van onderstaande business analyst vacatures of laat je gegevens achter [link contactformulier] en HeadFirst neemt heel snel contact met je op.

 

Meld je aan als business analist

Beschikbare opdrachten
Opdrachtformulering  Tijdelijke vacature business analist Handhaving, afdeling InformatiemanagementVanwege langdurige ziekte van een business analist zijn wij op zoek...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Amsterdam
06 August 2019
31 December 2019
RABOJP00055371 Stel je eens voor… Stel je eens voor dat je fraudezaken en calamiteiten die een acute inbreuk betekenen op de integriteit van de Rabobank kunt voorkomen....

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Zeist
05 August 2019
31 December 2019
Vanuit de Opdrachtgever is deze tijdelijke opdracht beoordeelt dat in het kader van de Wet DBA en de beleidsregels hieromtrent, alleen professionals voorgesteld kunnen worden...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Zeist
03 June 2019
02 September 2019