Test Engineer

De software waar jij aan meewerkt, krijgt pas jouw goedkeuring nadat jij als Test Engineer er van overtuigd bent dat deze voldoet aan alle eisen. Jij bent betrokken bij zowel het ontwikkelen van nieuwe software als ook het wijzigen van bestaande software. Van start tot finish werk jij actief mee: van het opstellen van requirements tot en met de productie- en acceptatietesten. Samen met het development team ontwikkel jij software van de beste kwaliteit.

 

Het HeadFirst profiel van een Test Engineer

Jij bent in staat de belangen van alle stakeholders te behartigen. Een goede Test Engineer draagt meerdere petten. Als Test Engineer kun jij de wensen van klanten koppelen aan bedrijfsprocessen en dat weer relateren aan moderne ICT infrastructuren en software-ontwikkeling.

Jij bewaakt primair de wensen en eisen die gebruikers stellen aan software. Hiervoor stel jij de requirements op. Tijdens het ontwikkelen, ontwerp jij de scripts voor zowel handmatig als ook geautomatiseerd testen. De resultaten hiervan breng jij weer in om de software telkens weer naar een hoger niveau te brengen.

 

Functieprofiel

De Test Engineer die HeadFirst zoekt, is gewend te presteren onder druk. Jij hebt een hoog probleemoplossend vermogen en kunt mensen overtuigen van jouw standpunt. Jij overziet de consequenties van wijzigingen en kunt hoofd- en bijzaken prima scheiden zodat het team de juiste prioriteiten stelt. Daarbij heb jij

  • Een relevante hbo-opleiding
  • ervaring in zowel het hands-on testen van software als geautomatiseerd testen met tools
  • Ervaring met TMAP, ISTQB en Next
  • Werkervaring in Scrum teams

 

Uitdagende vacatures voor een Test Engineer

HeadFirst zoekt regelmatig Test Engineers voor gerenommeerde opdrachtgevers waaronder banken, verzekeraars, overheid en energiebedrijven. Ons uitgebreide netwerk vangt nieuwe vacatures voor een Test Engineer in een vroeg stadium op. Omdat wij (veelal) Prefered Supplier zijn mogen wij onze kandidaten vrijwel altijd voorstellen. Wij geven jou zo een vliegende start.

Ben jij een Test Engineer, reageer dan op een van onze vacatures. Of laat jouw gegevens achter. Zodra wij nieuwe vacatures ontvangen, nemen wij contact met jou op.

Werken als Test Engineer?

Beschikbare opdrachten
OpdrachtVoor het project Geo Gegevens Beheer binnen het GIS ( geografische informatie systemen) cluster wordt er een uitvraag gedaan voor 1 tester, wij zoeken dus geen coördinator...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Assen
01 February 2019
30 April 2019
Omschrijving opdrachtAfgelopen december is met succes een Proof-of-Concept gedaan voor het inhouse ontwikkelen van een mobile app. Het gemaakte prototype is door alle business-stakeholders...

Locatie:
Startdatum:
Einddatum:

Amsterdam
04 February 2019
31 December 2019