Als freelancer werken bij de overheid

Als freelancer werken bij de overheid

zzp opdrachten overheid

Werken bij de overheid biedt vele mogelijkheden en is altijd divers. Freelance opdrachten bij de overheid worden vrijwel altijd snel vervuld. Dit geeft aan dat dergelijke opdrachten erg gewild zijn. Doordat opdrachten elkaar in rap tempo afwisselen, zit er altijd wel een opdracht bij die bij jou past.

Wat zijn de mogelijkheden?
Werken aan een opdracht bij de overheid kan variëren van werken bij gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheden. Doordat opdrachten elkaar snel opvolgen zit er altijd wel iets tussen wat bij jou past. Zo zijn er al diverse opdrachten vervuld voor rollen als IT-manager, security manager en data scientist. Kortom: mogelijkheden genoeg!

HeadFirst heeft een goede, gezonde spreiding van opdrachtgevers in verschillende branches, waaronder veel overheidsorganisaties. Denk hierbij aan het ministerie van Financiën, het ministerie van Defensie en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Werk je als zelfstandig professional en heb je interesse in een uitdagende opdracht? Dan ben je bij HeadFirst zeker aan het juiste adres. In Select vind je opdrachten bij gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheden.

Via HeadFirst vind je o.a. opdrachten bij:

Wil jij ook werken aan een opdracht bij de overheid?
Wil jij graag aan de slag bij de overheid? Vergeet dan niet te kijken in Select voor een actueel overzicht van tijdelijke opdrachten.

Esmée Ouwehand, Marketing & communicatie medewerker

Esmée Ouwehand (1992) is sinds 2016 werkzaam bij HeadFirst. Nadat zij haar hbo-diploma Communicatie behaalde is zij o.a. werkzaam geweest als ZP’er waarbij zij aan verschillende communicatieprojecten heeft gewerkt. Ouwehand is werkzaam als medewerker marketing en communicatie binnen HeadFirst. Van hieruit is zij verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van onze organisatie.